6. september 2016

Saga klarte det!

På lørdag var vi med på MORO-trening på Artaio hundeskole igjen og hadde en veldig hyggelig dag. Trening og sosialt samvær for de fir- og tobeinte som vanlig. På slutten av treningen viste Saga og jeg fram de siste øvelsene vi hadde igjen til å bestå Artaio's bronsemerket og jammen meg klarte vi det.

Bettina har nemlig satt opp øvelser som en må gjennomføre sammen med hunden sin for å samle inn klistremerker og til slutt få en pokal. Det første er selvfølgelig et bronsemerket, så kommer sølv og til slutt et gullmerke. Øvelsene er en blanding av oppgaver fra forskjellige områder som helse, agility, triks og lydighet. Saga måtte for eksempel la øyne, ører og poter undersøke av meg, vise noen triks, ta noen agilityhindre på en litt annerledes måte enn hun var vant til og være med på noen andre morsomme ting. Dette bronsemerket består altså av flere morsomme og litt annerledes øvelser enn hva en er vant med fra andre merker. I sølvmerket skal vi visst kjøre trillebår også.

I og med at vi var bortreist en stund i sommer fikk vi ikke tatt de siste tre øvelsene før nå, men denne lørdagen ble Saga og jeg ferdig. Kiwi er ikke langt unna å bli ferdig heller, men hun mangler noen småting vi må trene inn først. Hun har jo ikke rukket å bli like gammel og dreven som Saga enda.

Om flere har lyst til å prøve seg på dette er det bare å ta kontakt med Bettina ved Artaio hundeskole og å bli med på MORO-treninger på lørdager. Om ikke et bronsemerket er fristende, så er det alltid hyggelig selskap der for både hundene og eierne. Spørsmål besvares, en kan trene på mye forskjellig, som regel er det et stykke veldig god kake å få og kanskje hunden din dukker opp på et fint bilde her på bloggen.

Kanskje vi sees der en gang?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar