22. mai 2016

Bursdagsfest for en stor ramp!


I går fylte lille Kiwi ett år og det måtte feires. Hun hadde bedt alle sine hundevenner og treningskompiser for å være med og jammen meg møtte det opp mange. Stedet ble hundeksolen Artaio i Vallset og utrolig nok var vi kjempeheldige med været! Stort sett tittet solen fram bak noen skyer og det kom ikke en eneste dråpe regn.  Helt perfekt med andre ord.

Vi hadde ordnet både kaker og muffins, alkoholfri pønsj og grillen ble tent. Stemningen var ordentlig trivelig og de fleste hundene gikk fint overens. Til sammen ble vi ca 21 hunder og ca 15 mennesker. Det virket som alle hadde en fin stund.

Kiwi tok det hele med ro og satt seg stort sett til rette på et fang for å få kos, synes det var veldig stas å pakke opp pakker med noe spisbart oppi og satt pent med kronen sin i hele 3 minutter, så jeg fikk tatt et bilde. Før hun skulle avgårde igjen. Saga var litt overalt, satt på noe fang, fikk nok sneket til seg litt mat og hoppet og sprang ellers rundt et eller annet sted. Det ble noen små turer ned i sumpen for å bade og å løpe litt ekstra, noe de fleste hundene hadde glede av.

Kiwi fikk mange fine gaver, som vi må vise fram i et senere innlegg - hun må nemlig innom Anitas i løpet av uka og shoppe den siste gaven!, og takker pent for de.

Jeg vil takke spesielt Bettina for så fantastisk hjelp, uten deg hadde jeg aldri klart å få ordnet i stand alt dette. Også en stor takk til Gloria og Anne som bidro med å bake kaker, de var kjempegode! Så vil jeg rette en stor takk til Anitas Hund og Katt på Hamar for sponsing av en del av innholdet i godbitposene, og NHT for et lite bidrag der også. Posene falt i smak hos store og små.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar