15. november 2016

Valpekos

For noen uker siden tok vi med oss noen små chihuahuavalper til Artaio Hundeskole for en liten runde med sosialisering og miljøtrening. Der er det nemlig mulighet for å være innendørs også, og det er laget til et "valpeområde" der de små trygt kan utforske mye forskjellig og det ikke er noe problem om det blir noen uhell på gulvet.

Vi var der tilsammen to ganger og det var stas for både store og små. Kiwi og Saga var også med og jeg var veldig fornøyd med hvordan de var med de småtassene. Kiwi ville veldig gjerne leke, mens Saga synes det var interessant å snus og så heller fikk kos hos en tobeint.

Første gangen vi var der var det ikke noe snø enda og det var enda lyst, så de små fikk tuslet litt rundt på plenen før vi gikk inn. Andre gangen hadde det jammen meg kommet snø! De små fikk kjent litt på den før vi gikk inn i varmen.

Inne i treningslokalene var det mye å undersøke og å prøve ut. Noen var tøffere enn andre og en av hjerteknuserne klatret til og med på balansebrettet som om han ikke hadde gjort noe annet hele sitt liv. De store fikk søkt etter noen godbiter i ballbassenget og jammen meg var det dem som lekte mest. De små fikk sett, luktet og smakt på mye rart og taklet de nye hundene veldig godt også. Det var mange inntyrkk å fordøye, så det ble naturlignok en del pauser med kos og søvn på de.

Vi tobeinte fikk skravelt en del og kost oss med kaffe og varm sjokolade. Jeg fikk filmet litt til dere og håper dere vil kose dere med videon :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar